Tine Oltmans & Metejoor zijn blij om elkaar te zien.

De donkere dagen voor Kerst worden altijd iets lichter als je tegen iemand kan zeggen: “Blij Om Jou Te Zien”! Tinne Oltmans en Metejoor zijn alvast begonnen!

 

Het gaat goed met de single “Blij om jou te zien” van Metejoor. De hitsingle staat momenteel al op #3 in de Vlaamse Utratop hitlijst en #40 in de Ultratop Singles 50. Voor het jong muziekgeweld uit de Kempen alvast een reden om 2019 als succesvol te beschouwen.

Maar om het jaar af te sluiten met een extra muzikaal vuurwerkje nodigde Joris aka Metejoor de elegante en zeer getalenteerde Tinne Oltmans uit om dit nummer in duet te zingen.
Tinne is absoluut een meerwaarde in deze nieuwe versie van de song en met haar inleving en authentiek timbre geeft ze extra kleur aan zowel het nummer als Metejoor.

Joris : “Tinne stond bovenaan mijn lijstje om eens een duet mee te zingen. Ik ben zeer blij dat ze meteen enthousiast was en dat het zo goed klikte tussen ons, zowel muzikaal als persoonlijk”

Tinne : “Zo fijn om dit mooie nummer met Joris te mogen brengen. Ik ben super benieuwd naar de reacties”

Samen is inderdaad altijd beter dan alleen wanneer je “Blij om jou te zien” bent. Meteen de kerstwens van Tinne en Metejoor voor iedereen in Vlaanderen, groot of kleine, jong of oud.

Tinne en Metejoor wensen jou dan ook fijne eindejaarsfeesten en een spetterend 2020.