Time Bandits vanavond opnieuw op podium bij ENorm.

‘Kerst Met Ballen’, van de band ENorm, gaat vanavond opnieuw een geweldige avond verzorgen in Enschede. Gisteravond was het een groot succes in de Grote Kerk van Enschede, met de Time Bandits als hun gast. De band scoorde rond de jaren 80 grote hits als ‘Golden Voice’, Specialized’ en ‘Endless Road’. Vanavond zullen ze ook weer samen gaan optreden, dan in het Muziekcentrum te Enschede.

Kaarten HIER

 

Wat is kerst met ballen?
Kerst met Ballen wordt jaarlijks georganiseerd door de Enschedese band ENorm. Zij staan in de verschillende theaters met hun pop-theatershow en brengen een perfecte mix van eigen werk gecombineerd met covers die op onnavolgbare wijze in een nieuw jasje zijn gestoken. Pittige pop-en rockmuziek worden afgewisseld met gevoelige ballads en kerstklassiekers. De band staat garant voor een spectaculaire Kerstshow met een knallende finale. Door de jaren heen is Kerst met Ballen het event geworden waar vrienden elkaar ontmoeten om samen Kerst alvast in te luiden!

Special Guest: Time Bandits!
Time Bandits is bekend geworden door hun authentieke jaren ’80 disco sound en de bijzonder hoge stem van de leadzanger Alides Hidding. De electro-disco-funk band van Nederlandse bodem scoorde in de jaren ’80 hit na hit. In 1982 ging hun megahit “I’m Specialized In You” de hele wereld rond. De rest is muziekgeschiedenis.

 

 


In 1980 scoorde Alides Hidding een solohit met ‘Hollywood Seven’. Hierna ging Hidding verder met de band Time Bandits. Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock en het onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. Hits als ‘I’m Specialized In You’, ‘Listen To The Man With The Golden Voice’, ‘I’m Only Shooting Love’, ‘Dancing On A String’ en ‘I Won’t Steal Away’ worden nog dagelijks op de radio gedraaid. Momenteel werkt Alides Hidding als songwriter voor Nederlandse en Belgische artiesten, waaronder Romeo, Ruth Jacott, Dana Winner, Helmut Lotti, Barbara Dex en vele anderen.

Meer informatie over ENorm, ga naar www.enormmusic.com