Romana – Dans – heet haar nieuwe single

De bekoorlijke zangeres Romana van der Linden kreeg op 14-jarige leeftijd haar allereerste zoen,  tenminste dat was de titel van haar debuutsingle van april 2006 die zelfs de Single Top 100 haalde.

Tegenwoordig heeft ze, naast een breed Nederlandstalig repertoire voor de bühne, intussen ook een leuke reeks singles op haar naam staan. Haar bewonderaars, die niet meer alleen uit haar woonplaats Leeuwarden komen maar uit het hele land, zullen verheugd zijn dat er weer een nieuw nummer van de bevallige artieste is verschenen.
De single is getiteld ‘Dans’ en is een smaakvolle, eigentijdse versie van de hit ‘Dance Little Lady Dance’, met een Nederlandse tekst van Manfred Jongenelis en achtergrondzang van de befaamde Jody Pijper, Wiesje Westerlaken en Sharona Jongenelis. De gevoelige snaren werden geraakt door gitarist Marcel Fisser.

RTV promotie: Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl

Welkom

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .