RADIO DJ GEEMOTIONEERD DOOR NIEUW NUMMER LINDA TAPKEN !

Dat Linda Tapken een mooi lied in handen heeft was ze wel van overtuigd, maar dat mensen het zien als een boodschap dat had ze niet echt verwacht. Nadat Willem de Bie Music Promotion, de plugging en promotie van dit nummer “Geniet van het leven” zijn gestart komen er heel mooie positieve berichten binnen, zo ook onderstaande bericht.

Programma maker André de Raaf was vorige week even niet te horen op de radio. Dinsdag 3 december 2019 even na 20:00 uur opende hij zijn radio programma met de woorden… “Ik moet u vertellen dat het helaas niet altijd even goed met me gaat, vandaar dat ik vorige week ook even niet op de radio te horen was….” Een emotionele radiomaker was er te horen op Sterradio.nl “. Het doet soms pijn, pijn dat je niet altijd kunt doen wat je wil doen, de dingen waar je plezier in hebt. Dat dat niet altijd meer kan. Toen het liedje van Linda Tapken “Geniet van het Leven” bij ons werd aangeboden door de plugger en ik dit hoorde was het voor mij duidelijk, dat is wat ik graag wil; Genieten van het leven met mijn gezin en radio maken. Ik wil dan ook alle luisteraar bedanken dat u er altijd maar weer bent.

Naar aanleiding van zijn opening op deze zender kreeg de 32 jarige programma maker uit verschillende hoeken berichten, zowel in de chatbox als privé appjes van luisteraars.

De rillingen lopen over mijn rug, echt top, voor mij is het nummer “Geniet van het leven” nu al een regelrechte HIT, Linda bedankt ! aldus deze sympathieke DJ van Ster Radio