Plork & De Aannemers – extra afscheidsshow “Eindelijk stoppen ze ermee”

Wegens overweldigende belangstelling, smeekbedes en omdat Plork & de Aannemers in januari waarschijnlijk toch niks te doen hebben vanwege vorstverlet plakken ze er nog een afscheidsconcert voor. De show op zaterdag is al uitverkocht, deze extra show op vrijdag 10 januari is dus écht de laatste mogelijkheid om de mannen op een podium in actie te zien!

Dus voor iedereen die voor de andere uitverkochte show achter het net heeft gevist of iedereen die gewoon nog een keer wil: grijp je kans!

Eindelijk stoppen ze er mee!
Aan alles, behalve een cirkel, komt een eind en na 16 jaar hebben Plork en de Aannemers besloten om met hun werk als beroepsmuzikant te stoppen. Door de aantrekkende bouw en krapte op de arbeidsmarkt zien ze hun kans schoon om van hun hobby, het bouwen van huizen, hun fulltime beroep te maken! Maar voor het zover is komen de metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot nog even een feestje bouwen om hun definitieve afscheid van de podia te vieren op 11 januari!

Kaarten HIER

Foto Stefan Schipper