Perry Zuidam – (Single) Als de muziek begint te spelen

Perry Zuidam – (Single) Als de muziek begint te spelen + (Album) Een blijvende herinnering. Het album is geproduceerd door Laurens van Wessel en bevat 14 liedjes.

De liedjes zijn een grote variĆ«teit van muziekstukken, maar allemaal met een nostalgisch of melancholisch gevoel. We kunnen zeker stellen dat het een opvallend album is geworden met veel herkenbare liedjes in een nieuw jasje maar ook opvallende nieuwe liedjes. Natuurlijk zijn op het album ook de liedjes terug te vinden die de afgelopen tijd zeer succesvol bleken te zijn zoals: Jij kunt niet altijd 16 zijn, Toffe Jongens, Zwoele Zotte Zomer en Naar de Caravan. Als single van het album zal het autobiografische lied “Als de muziek begint te spelen” verschijnen, welke Perry Zuidam samen met Sandy Struijs heeft geschreven,. De muziek is afkomstig van Laurens van Wessel.