Nieuwe Kerst Single voor Geert Denna

Geert is geboren op 23 september 1968 in Moorslede  Hij heeft de muziek microbe al van kinds af Op 6 jarige leeftijd speelde hij al trommel en heeft 14 jaar in de fanfare gespeeld en ook 8 jaar gedrumd .
Op 10 jarige leeftijd zong Geert al en deed mee aan zang crochets waar hij met het nummer pappie ik zie tranen in je ogen enkele maal de eerste prijs heeft behaald
Daar werd hij toen ontdekt door Eddy uit Kluisbergen die hem dan onder zijn hoede nam voor optredens onder de naam Geertje
Na enige jaren moest Geert stoppen voor de stem overgang en op zijn 18de  begon hij stilaan de zangwereld terug in te stappen via Eddy uit Kluisbergen
Daarna volgde het ene optreden na het andere en werd Geert bekender onder de naam zanger Geert en bracht hij in 2004 zijn allereerste full cd uit bij Guido van Hooreweder van snowball records. Ondertussen heeft Geert 4 full cd’s uitgebracht waar hij met de
kangoeroedans in 2010 een groot succes had en nog heeft
In 2018 bracht Geert zijn maxi singel cd uit “in deze zomernacht” met 3 liedjes op en nu in 2019 brengt hij zijn allereerste kerstsingel uit in samenwerking met Studio van J.P.Kerkhofs uit Houthalen en Platenmaatschappij R.S.Muziek