Met “Vrouwen” is Wilfried Wildschwein klaar voor het carnavalsseizoen.

In deze carnavalskraker bezingt Wilfried Wildschwein het avontuur van een vrijgezel die eindelijk zijn hart verliest aan vrouwen. Wilfried Wildschwein is bekend van de nummers “Het ezellied”, “Op de brug” en “Lekker losgaan”. Ook het lied “Vrouwen” is een lied dat in je hoofd blijft hangen.

Met zijn vrolijker Tiroler kleding en zijn biersokken maakt Wilfried Wildschwein elk optreden tot een feestje. “Vrouwen” wordt op woensdag 18 december 2019 officieel uitgebracht. De bijbehorende videoclip is begin december via YouTube al in première gegaan en is opgenomen in Enschede.

Op jeugdige leeftijd voelde Wilfried Wildschwein zich aangetrokken door de muziek. Thuis in Enschede, stond een orgel, waarop hij graag mocht “pieren”. Ook zong hij veelal de emoties van zich af en uitte hij vocaal zijn blijdschap of verdriet, soms tot ergernis van zijn omgeving, want het viel niet altijd goed bij zijn huisgenoten. Door zijn vader die op de lokale radio een programma met Duitstalige muziek had, is hij besmet geraakt met deze sound. Wilfried Wildschwein zal met Carnaval menig feestzaal/tent of feestweide op de kop zetten met dit feestnummer “Vrouwen” en wat hij zeker weet is dat het mannenvolk luid zal meezingen.

Wilfried Wildschwein is niet alleen zanger, maar ook een ras-entertainer, die het van moeder natuur heeft meegekregen om mensen te vermaken en heeft Wilfried Wildschwein een feestrepertoire opgebouwd, waarmee ieder feest, waar hij optreedt, gegarandeerd geslaagd is.