Margretha heeft iets te vieren en trakteert!!

Margretha zal, evenals vorig jaar, ook dit jaar weer een muzikaal gezicht van de vakantiebeurs zijn. De vorig jaar uitgebrachte single van Margretha en het lijflied van de vakantiebeurs ‘Feestje van het jaar’ zal ook dit jaar ingezet worden bij commerciële en promotionele uitingen.

Tijdens de vakantiebeurs zal Margretha diverse optredens verzorgen maar ook gesprekjes met de bezoekers aangaan. U kunt haar vinden op het ‘Kamperen aan de Kust’ terras van de ANWB. Het programma is te vinden via de volgende link: https://www.vakantiebeurs.nl/entertainment/

Margretha deelt via diverse radiostations en social media GRATIS entree tickets uit waarmee u de vakantiebeurs kunt bezoeken!
Bezoek voor deze leuke actie de Facebook pagina van RoodHitBlauw:
www.facebook.com/RoodHitBlauwProdukties/

De Vakantiebeurs wordt gehouden van 16 t/m 19 januari 2020!