Lori Hardman prikkelt met “Words don’t say everything”

“Muziek inspireert me, prikkelt me, voedt mijn ziel” dat is de bekende slogan van de uit Lynnwood afkomstige zangeres Lori Hardman. Al enige jaren zeer succesvol in Amerika en sinds midden 2018 leert ook Europa haar kennen.
Haar titelloze album Lori Hardman heeft een zeer warme begroeting gehad in Europa en nummers als “Night of the town”en “Time is a letter” hebben noteringen gehad in diverse hitlijsten. Het jaar 2019 kende een goede start want ze was genomineerd voor een Award bij het populaire Amerikaanse radiostation LDM de single “Angel’s Child” werd volop gedraaid all over the world. Nu terwijl we langzaam een eind maken aan het jaar 2019 verschijnt de nieuwe single. “Words dont’s say everything” . Een nummer die tot de persoonlijke favorieten behoort van deze zangeres .
Lori Hardman een zangeres die met haar muzikale vleugels over de wereld vliegt en iedere dag meer fans aan zich zal binden. Het is echt een kwestie van tijd dat Lori Hardman bij het grote publiek bekend is. Met deze single zal ze zeker daarin grote stappen zetten. Voor meer informatie kijk ook eens op haar facebook pagina www.facebook/lorihardmanrocks