Kerst CD single Helen Liebers

Kerst met jou…. Is de titel van de nieuwe kerstsingle van de Groesbeekse zangeres Helen Liebers. Het lied, geschreven door Huub Arents en Helen gaat over het moeten missen van een dierbare tijdens de kerst en terug denkt aan die mooie jaren dat men het kerstfeest samen vierden.
Het is een track van het in 2015 verschenen kerstalbum van haar en trompettist Leo Wijnhoven waarvan toen een prachtige TV Special opgenomen is in museum Orientalis Heilig landstichting.

Met name luisterliedjes liggen Helen goed. Dat was altijd haar grote muzikale aandeel bij het trio The Moonlights waar zij ongeveer 30 jaar deel van uit maakte. Niet voor niets heeft zij in de jaren dat zij solo is verder gegaan twee albums opgenomen met liedjes die vaak over de realiteit in het leven gaan.
Voor 2020 staat er het een en ander te wachten. In dat jaar zit Helen 40 jaar in het artiestenvak en dat zal ze zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan.

De kerstsingle “Kerst met jou” is te beluisteren op Spotify en verkrijgbaar bij alle bekende download stations.
Ook is er een toepasselijke videoclip gemaakt >