John Melody is “vrij als een vogel”

Wie kent hem niet meer. “Ik zal je nooit vergeten” het nummer waarmee John Melody en Wesley Vermont in het voor van 2019 veel aandacht en Airplay kregen. Nu aan het einde van het jaar laat John Melody wederom van zich horen.

Net in een duet maar met een solo single “Vrij als een vogel”is wederom opgenomen in de studio van Dave van Well.
John Melody heeft zowel in het binnen- als buitenland vele podia beklommen staat garant voor stukje topentertainment en kan met deze nieuwe single weer een succes aan zijn discografie toevoegen.
“Vrij als een vogel” geschreven door Pierre Kartner en uitgebracht op het Dutch Artist Music label is beschikbaar als cd – via de download portals en streamingsites. Wil je alles weten van en over John Melody ga dan een vriendschap aan via facebook ( www.facebook.com/john.melody1 )