Het wordt geen “Lonely this Christmas”voor Victoria Eman

Het afgelopen jaar heeft Victoria Eman met haar singles enorm hoed gescoord. Internationale noteringen in Italië – Amerika – Noorwegen – Schotland – België heeft Victoria mogen bijschrijven en voor 2020 staat een 4e album in planning die ze heeft opgenomen in de studio van Marco Hemelrijk in Amersfoort.

Maar een wens van haar was om haar lievelings Kerstnummer op te nemen en dat heeft ze dit kaar gedaan. “Lonely This Christmas” is een co productie van Frank te Hennepe en Marco Hemelrijk en het nummer kent inmiddels stevige rotatie in diverse landen. “Lonely this Christmas” de hit van de in de jaren 70 populaire band MUD heeft deze Gelderse zangeres op een meer dan voortreffelijke wijze opgenomen. Het nummer is , evenals haar andere nummers, te downloaden te streamen te beluisteren via de horeca muzieksystemen en je kunt het nummer aanvragen bij je favoriete radiostation.