Het is ook altijd wel wat met Duo Kwats!

In het begin kwamen ze nergens, tenminste dat was de titel van hun allereerste single “Nergens naar toe”  Inmiddels zijn zij vele singles verder en gaat het nog steeds niet zoals het moet. Want wat ze ook doen, het is altijd weer een bende.

En laat dat nou precies zijn waar Duo Kwats voor staat.
Proberen er een vrolijke bende van te maken bij ieder optreden. Wat ik ook doe ( Wakokdoe op z’n Brabants ) is weer een echte feestplaat geworden die met het naderende carnaval zeker door vele gedraaid en meegezongen gaat worden.
Een aantal weken terug, toen de heren van Duo Kwats op zoek waren naar een opvolger voor de “Hutsie Klutsie” kwamen zij in een oude doos het lied Wakokdoe tegen.
Wakokdoe is eigenlijk een lied dat ooit in een ver verleden is uitgebracht door de New Four.
De toetsenist Harrie van Lierop, van de New Four die een goede bekende is van Duo Kwats werd benaderd, en na toestemming van hem te hebben gekregen is duo Kwats weer de studio ingegaan om het lied Wakokdoe in een nieuw jasje te steken.
Peter en Louis zijn weer tevreden met het resultaat, en hopen dat deze feestplaat ook dit jaar weer met het feest der feesten een feestelijke bijdrage zal zijn !!!
“Wakokdoe wakokdoe” het wordt altijd weer een bende, maar wel een gezellige feestelijke bende.