Frank van Etten moet optredens annuleren door val.

‘Wat als een leuke dag begon eindigt in pijn en verdriet’  liet zanger Frank van Etten gisteren weten. Helaas moest Frank gisteravond alles annuleren. Ook voor vanavond heeft Frank zijn optreden moeten annuleren.

Gisteren was Frank onderweg naar zijn eerste optreden, waarbij hij zich verstapte (door lak schoenen en een gladde stoep) en daarbij te val is gekomen. De zanger is op zijn hoofd gevallen en blijkt nu dus een flinke hersenschudding te hebben.

Hij is enorm duizelig en moet braken. Enorm teleurstellend voor iedereen en ook zeker voor Frank, dat de optredens niet door konden gaan.  Frank zojuist ; “Vanavond door mijn val van gister ook niet aanwezig bij Domstad LIVE. Ik heb een goede vervanger geregeld “Django Wagner” tot de volgende keer x Frank van Etten.”

De Sterrenparade wenst Frank beterschap toe!!!