Eveline Cannoot geeft ons een “Hartje voor Kerstmis”

Eveline Cannoot het gezicht van de Vlaamse televisie zender MENT TV weet al jaren met een meer dan geweldige Kerstsingle te komen. Voor het eerst komt ze met een solo single en gelijk maar een met een gouden randje.

“Hartje voor Kerstmis” is de titel van deze single en geschreven door haar vriendin en collega Sabien Tiels. Het is tevens een van de nummers die te vinden is op haar Kerstalbum. “Hartje voor Kerstmis” heeft alles in zich om een klassieker te gaan worden .
Vanaf heden te downloaden – te streamen – je kunt hem aanvragen bij je favoriete radiozender – te beluisteren via diverse (horeca) muzieksystemen maar ook fysiek verkrijgbaar bij de cd speciaalzaak en tijdens de optredens van Eveline.
Voor de clip kun je kijken op de diverse clipzenders in Nederland en Vlaanderen.