Ester Latama komt met debuutsingle

Ester Latama mag met recht een unieke zangeres worden genoemd. Ze is geboren met een gaaf, prachtig, helder stemgeluid . Bovendien kunnen we absoluut stellen dat met Ester een echte persoonlijkheid op het podium staat!
Ze werd geïnspireerd door onder andere The Platters, Diana Ross en Gladys Knight. Haar zangcarrière speelde zich tot nu toe vooral in het buitenland af, waar ze ook lange tijd heeft gewoond. Zo zong ze in het achtergrondkoor bij Boney M, trad ze in Casablanca op als solozangeres tijdens het optreden van 2 Unlimited en deed ze optredens in o.a. Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en België. Nu is Ester gesetteld in Nederland en gaat ze verder bouwen aan haar zangcarrière. En dat verder bouwen gaat gepaard met het uitbrengen van een eerste single. In de ADS studio en onder leiding van o.a. Arthur van Schendel als producent heeft ze gewerkt aan vele nummers waarvan de klassieker “I’m sorry” als eerste op single is verschenen. Een klassieker van Brenda Lee maar nu in het muzikale jasje van Ester Latama gestoken.
Natuurlijk is deze single verkrijgbaar via haar website – downloadportals – streamingsites .Ester Latama actief in het land met optredens en actief via haar facebook ( www.facebook.com/ester.latama)