ENorm samen met Time Bandits op podium ‘Kerst Met Ballen’

De Twentse Band ENorm is volop in repetitie voor hun ‘Kerst met Ballen’ van 19 en 20 december.  De inmiddels 14e editie van ‘Kerst met Ballen’ is een repetitie die samengaat met hun Special Guest  Alides Hidding. En dat is de frontman van de Time Bandits.

 

“Endless Road” , “Live It Up”, “Listen to the Man with the Golden Voice” en “I’m Specialized in You”  zullen die avonden te horen zijn. ENorm zal samen met Alides ook nog enkele kerstnummers gaan zingen.

Kerst met Ballen wordt jaarlijks georganiseerd door de Enschedese band ENorm. Zij staan in de verschillende theaters met hun pop-theatershow en brengen een perfecte mix van eigen werk gecombineerd met covers die op onnavolgbare wijze in een nieuw jasje zijn gestoken. Pittige pop-en rockmuziek worden afgewisseld met gevoelige ballads en kerstklassiekers. De band staat garant voor een spectaculaire Kerstshow met een knallende finale. Door de jaren heen is Kerst met Ballen het event geworden waar vrienden elkaar ontmoeten om samen Kerst alvast in te luiden!

Kaarten HIER