Een nieuw kerstnummer voor Tesca Klok

Tesca is terug met een kerstnummer! Het is een gezellig winters nummer met een kerstsfeer. Het nummer heet Wintertime en brengt je echt in kerstsfeer. Het werkt erg aanstekelijk.

Over Tesca:
Dit is niet het eerste nummer van Tesca; ze heeft meer studiowerk gedaan. Na wat demo’s te hebben opgenomen, heeft ze in 2011 een EP opgenomen met Merrill Osmond (Leadzanger van The Osmond Brothers en bekend van Crazy Horses). In juli 2016 was het tijd dat er een solo single kwam: Gescheurde Jeans. Het is een vrolijk en zomers nummer met een mooie clip. Dit nummer wat origineel uit Zuid Afrika komt, is geheel in een nieuw jasje gestoken. Tesca mocht zelfs haar nummer ten gehore brengen bij de Toppers van Oranje. Daarna heeft ze nog een Engelstalig nummer uitgebracht genaamd Soulmate.

Over Wintertime : Wintertime is een project van Rob Husmann. Zijn droom was om een keer een kerstliedje te schrijven. Na decennia via De Kubus ‘heel Lelystad’ gitaarles en bandcoaching te hebben gegeven, is Rob nu druk met het schrijven en opnemen van mijn eigen muziek. Het is een Lelystadse productie geworden: Muziek is door Rob Husmann geschreven en hij heeft de gitaar ingespeeld. Tekst is geschreven door een jeugdvriend van Rob, namelijk Kein Guldenaar. Zangeres is de Lelystadse Tesca Klok, Toetsen Henne Reijs, Basgitaar ReinderKragt, Drums en opname-co productie door Olaf Noordanus.
Rtv Promotie : Jeanette de Wit Artiesten Promotie