Dubbel Feest maakt uptempo feesthit!

Een heerlijk uptempo feestnummer dat na een prachtig intro helemaal losgaat, met echte blazers en een heleboel ambiance.  Dave Govers en Stephan Janssen vieren dit jaar samen hun 5 jarig jubileum als duo.

Na een aantal succesvolle feestsingles doken ze voor hun allernieuwste feestsingle weer de studio in bij producer en tekstschrijver André Kooiman (AKMP), die eerder al 2 singles voor ze maakte. Hij schreef en produceerde samen met het tweetal een heerlijk klinkende feestknaller met de titel; Tik m aan! Een heerlijk uptempo feestnummer dat na een prachtig intro helemaal losgaat met echte blazers en een heleboel ambiance!
De nieuwe singel “Tik m aan” is vanaf eind December 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en ook zal er weer een videoclip te zien zijn via o.a. YouTube en verschillende tv zenders.
Met hun 5 jarig jubileum in het vooruitzicht is Dubbel Feest er helemaal klaar voor en maken ze hun slogan weer helemaal waar; Het is geen feest als Dubbelfeest niet is geweest!