DJ CARLO EN TOM HAVER BUNDELEN KRACHTEN VOOR PARTY VERSIE VAN ‘HET IS EEN NACHT’

De in Krabbendijke geboren en in Renesse woonachtige DJ Carlo heeft samen met zanger/entertainer Tom Haver een nieuwe versie opgenomen van de Guus Meeuwis klassieker ‘Het Is een Nacht’.

Opgenomen in de studio van Sonic Solutions zijn de eerste reacties veelbelovend en ziet het er naar uit dat DJ Carlo en Tom Haver een van de grootste party hits van dit seizoen zullen gaan scoren.
De DJ carrière van Carlo begon in de zomer van 1999 waar hij een van de eerste feestcafés van Nederland ontwikkelde. Mede daardoor heeft hij zich ontpopt als allrounder van het hoogste niveau. Energiek draaien, vlotte babbel en volledig ingespeeld op het publiek neemt hij je mee in één grote mix van oa meezingers, levensliederen, feest, aprés ski, top 40 maar ook een lekkere houseknaller zal natuurlijk niet ontbreken.
Met enige regelmaat is DJ Carlo te vinden in de bekende en legendarische Après Skihut Rotterdam; maar ook zaken als Bubbels Amsterdam, Café Candlelight, Bloemenbeppie, vrienden live en Get Back.
DJ Carlo fanatiek wintersporter en dus is de kans groot dat je hem ook met enige regelmaat tegen zult komen in de Oostenrijkse après-ski!
Tom Haver behoeft natuurlijk weinig introductie. In 2011 brak hij door tot het grote publiek met de Nederlandstalige Michael Télo cover ‘Samen Vanavond’ en sindsdien heeft hij zijn plek veroverd binnen de Nederlandstalige scene. Tom is uitgegroeid tot een graag geziene entertainer en zanger van hoog niveau. Van de Spaanse Costa tot en met de Oostenrijkse Alpen, maar ook in eigen land staat hij al jaren in te top mee te draaien.
DJ Carlo en Tom Haver zijn al jaren bevriend en hebben nu hun krachten gebundeld op ‘Het Is Een Nacht’ waarmee ze ongetwijfeld zullen scoren.