DENNIS JONES VIERT FEEST MET VRIENDEN OP NIEUW ALBUM

Dennis Jones & Vrienden ‘Het Mooiste Feestje Van Het Jaar’ bevat de leukste en gezelligste carnavals- en feesthits welke Dennis Jones grotendeels met bevriende collega’s heeft opgenomen. Zo zijn hier de samenwerkingen met DJ Menno, DJ Henry, Dirk Meeldijk en Sjaak & Peer verzameld en aangevuld met enkele party hits van Dennis.

Dit album bevat populaire feesthits zoals ‘Doe Een Stapje Naar Voren’, ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, ‘Cheerio’, ‘Jij Bent Mijn Zonneschijn’ en de heerlijke ‘Boney M. Medley’. Op ‘Het Mooiste Feestje Van Het Jaar’ staat natuurlijk ook de actuele single van Dennis, Sjaak & Peer’ ‘Ik Zit Aan De Grond Marie’ alsmede de binnenkort te verschijnen nieuwe single van dit feesttrio ‘Drie Dagen Lang’. Al met al mag ‘Het Mooiste Feestje Van Het Jaar’ op geen enkel feestje ontbreken.

Drie Dagen Lang (m.m.v. Sjaak en Peer)
Heel De Kroeg Op Stelten (m.m.v. Dirk Meeldijk)
Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)
Samen Onderweg (m.m.v. Dirk Meeldijk)
Doe Een Stapje Naar Voren (m.m.v. DJ Menno)
Ik Zit Aan De Grond Marie (m.m.v. Sjaak en Peer)
Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken (m.m.v. Dirk Meeldijk)
Cheerio
Jij Bent Mijn Zonneschijn (m.m.v. DJ Henry’s Feesjuh)
Boney M. Medley

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .