Christian Malan viert 10 jarig jubileum met nieuwe single!

Echte trompetten, accordeon en Spaanse gitaren geven deze heerlijke nieuwe single een lekker live gevoel van deze bekende meezinger!  Zanger Christian Malan uit Raamsdonksveer staat inmiddels al 10 jaar op de bühne.

Hij maakte intussen verschillende singels met titels als; “Laten we feesten”, “Met vrienden”, “Jij wilde liever vrij zijn” en recent nog “Kom laat je gaan”. Met zijn jubileum feestje in zicht is de sympathieke all-round zanger opnieuw de studio ingedoken met producer André Kooiman die al een aantal singles voor Christian produceerde. Samen maakten ze een nieuwe versie van het populaire kroegen nummer; “Heb jij ook zo’n raar gevoel”. Echte trompetten, accordeon en Spaanse gitaren geven deze heerlijke dansplaat een lekker live gevoel. Als extra bonus track is er ook een remix gemaakt van het nummer; “Volle maan”. Dit eigen nummer dat is geschreven door André Kooiman stond 10 jaar geleden al op de eerste cd van Christian Malan en is nu in een compleet modern jasje gestoken. De single “Heb jij ook zo’n raar gevoel” is vanaf November 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP en wordt gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook is er een heel speciale videoclip gemaakt bij deze Nederlandstalige klassieker die o.a. te zien is op Youtube. Met deze prachtige nieuwe single trakteert Christian Malan zichzelf en de liefhebbers van het Nederlandse lied op een dubbel cadeau ter ere van zijn 10 jarig jubileum!