Chantal Janzen en 30 andere BN’ers releasen kerstlied

Chantal heeft samen met dertig bekende Nederlanders, een kerstnummer en bijpassende trui uitgebracht. Niet alleen voor de leuk, maar vooral voor het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar het Prinses Máxima Centrum.

Ik ben een kerstbal
Behoorlijk wat bekende koppen hebben een deel van het kerstlied Ik ben een kerstbal ingezongen. Belangeloos, want het nummer wordt opgedragen aan het Prinses Máxima Centrum en de opbrengsten van de kersttrui zijn ook voor hen. Het nummer ken je waarschijnlijk vooral als lied van Bert en Ernie uit Sesamstraat, geschreven door Wim T. Schippers. Chantal en de andere BN’ers brengen het nummer nu opnieuw uit, met een herschreven songtekst. Onder andere Marco Borsato, Nienke Plas en Roxeanne Hazes waren van de partij.

En meer
Verder zingen Alain Clark, Alex Klaasen, Angela Groothuizen, Berget Lewis, Bizzey, Claudia de Breij, Danny de Munk, Dee, Dries Roelvink, Edsilia Rombley, Elske de Wall, Francis van Broekhuizen, Gerard Joling, Gers Pardoel, Gordon, Hadewych Minis, Jim Bakkum, Kenny B, Marc-Marie Huijbregts, Ruth Jacott, Samantha Steenwijk, Samya Hafsaoui, Simone Kleinsma, Thomas Acda, Willeke Alberti, Xander de Buisonjé, Youp van ’t Hek en Zo! Gospel Choir ook mee in Ik ben een kerstbal.

Prinses Máxima Centrum
Chantal is sinds dit jaar ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum. Eerder organiseerde ze voor hen al Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome en ontwierp ze samen met Hema een pyjama waarvan de opbrengsten ook naar dit ziekenhuis gingen. Om nog meer cash in het laatje van het goede doel te brengen, brengt Chantal naast het kerstnummer dus een limited edition Ik ben een kerstbal-trui uit. De sweater kun je shoppen op &C Webshop.

Voor iedereen
De rode of groene trui voor volwassenen kost € 35, die voor kinderen € 25 en per trui wordt respectievelijk € 10 en € 5 gedoneerd. Met dit nummer en de trui wil Chantal een boodschap overbrengen. Namelijk dat we in de decembermaand best een stapje extra kunnen zetten met z’n allen, met een #kleingebaar kun je als het aan Chantal ligt namelijk al heel veel bereiken. Even een kop koffie halen voor je collega of een compliment geven aan een vreemde bijvoorbeeld. Het maakt niet uit wat je doet, als je maar iets doet. En dit nummer is daar het begin van. Je luistert naar Ik ben een kerstbal via Spotify en hier via Apple Music.
Wil jij ook shinen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Koop de Ik ben een kerstbal-trui hier.

bron; www.andc.tv