Burgemeester van Urk krijgt eerste Kerstsingle van Geke & De Zonnepitten en Geke`s Tiental uitgereikt.

De eerste single van Geke & Geke`s Tiental en De Zonnepitten uitgekomen, De Zonnepitten bestaande uit kinderen vanuit het Speciaal Onderwijs van de ZMLK De Zonnebloemschool uit Emmeloord.

Vandaag is het Wereld Gehandicapten Dag. De waarnemend burgemeester I. Bakker uit Urk nam vanavond om 18.30 uur de single in ontvangst en ze was er heel erg blij mee. Vanavond is de single ook uitgekomen bij alle grote streamingdiensten en ook de videoclip staat nu online via het Geke`s Tiental You Tube kanaal. Zowel Geke & Geke`s Tiental en De Zonnepitten waren ouders en pers vanavond aanwezig.
Het was een feestelijke bijeenkomst. De single is genomineerd voor de Doemee-Award in Doetinchem op 12 december en op 18 december zingen De Zonnepitten ook tijdens de kerstviering van de eigen school in Emmeloord. 1500 radiostations hebben de single ontvangen.