Barry van Straten debuteert met “Als je kijkt”

Naast zijn werk als jongerenbegeleider is Barry, in Delft geboren, in 2018 begonnen met zingen tijdens talentenjachten. Barry werd aangestoken door het muziekvirus door zijn oom die al jaren door heel Nederland optrad en diverse beginnende artiesten begeleidde.
Barry ging af en toe ook mee als geluidsman van zijn oom en leerde daar de kneepjes van het vak. In 2018 deed Barry mee aan zijn eerste talentenjacht en daarbij kwam hij in de finale terecht.
Na diverse optredens en talentenjachten wilde Barry nu ook wel eens iets voor zichzelf hebben als single. Hij hoefde niet ver te zoeken want zijn oom had nog een aantal liedjes liggen, die nog niet waren uitgebracht. Barry koos direct voor : “Als je kijkt”. Geschreven door John van Leeuwen en de muziek door Frank te Hennepe. Een lekker vrolijk lied geheel in een lekkere dansstijl en hoog meezing gehalte.
Nu de single en de clip zijn opgenomen liggen er alweer 3 singles die Barry in de toekomst wil gaan uitbrengen. Barry een gezellige goed ogende jongeman met veel potentie. “Als je kijkt” is verschenen op het Foxtrot Music Records label en als cd – download en stream verkrijgbaar.