Ad van Hoorn en Wim Drenthen; Stop met geweld.

“Stop met geweld’ is het nummer dat Wim Drenthen samen met Ad van Hoorn heeft opgenomen.  Drie maanden geleden heeft Wim Ad ontmoet. Wim had toen net zijn Album uitgebracht, en hij was erg onder de indruk van het nummer de jongen met de mondharmonica.

Wim;

“Ik maak zelf mijn muziek en speel mondharmonica. Heel spontaan gaf hij aan dat hij hier een tekst op wilde gaan maken.  Een paar weken later was de tekst er en twee weken geleden hebben we het nummer met clip opgenomen. Wat spontaan is begonnen, is nu werkelijkheid geworden.  Het is een actueel nummer over geweld, dromen over vrede voor onze kinderen.  Ad van Hoorn is natuurlijk een bekendheid in de muziekwereld. Nummers als piraten oma en natuurlijk zijn dijk van een hit, de bajesklant, komen van zijn hand. “.