Zoek je nog een woning? Misschien is die van zanger Gordon iets voor jou!

Gordon heeft zijn huis te koop staan, waar hij 20 jaar heeft gewoond. Het huis in Blaricum heeft een woonoppervlakte van 471 vierkante meter en bevat in totaal acht kamers. Ook is de woning voorzien van een zwembad met bar, een gym en luxe keuken. De  riante villa in Blaricum is te koop voor €2,9 miljoen.

 

Gordon;  Daar gaat hij dan, mijn huis na 20 mooie enerverende geweldige jaren. Gelachen gehuild gefeest gedanst op deze bijzondere plek. Maar het is tijd voor verandering en een ander leven en daarom ook met trots verkoop ik een stuk van mijn energie die dit huis zo te gek maakt. Hier gaan andere mensen gelukkig worden, dromen en een toekomst opbouwen. Dus met gepaste trots neem ik afscheid van dit icoon in mijn leven om verder te kunnen naar mijn nieuwe bestemming. Ik dank je hartelijk geweldig lief krankzinnig gaaf huis en vergeten zal ik je nooit. Wie wordt de nieuwe eigenaar? Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Kapelle Makelaardij Marjet Berendsen.

Bekijk de foto’s o.a. HIER