Zanger/DJ Robbie Kee **proost** op samenwerking met platenlabel RoodHitBlauw.

Toen Ronald (RHB) Robbie Kee onlangs sprak over muzikale zaken werd er al snel iets duidelijk. Beiden zijn druk bezig met het najagen van een mooie carrière in de muziekbusiness. Tijdens het gesprek werd duidelijk dat zowel Robbie alsook Ronald veel voor elkaar kunnen betekenen.

De nieuwe single van Robbie Kee werd gepland en de te bewandelen route voor komende tijd besproken. Meer nieuws over de a.s. nieuwe single van Robbie volgt rondom de release op 27 november a.s.

Over Robbie: Robbie Kee begon zijn muzikale carrière op 15-jarige leeftijd als DJ. Hij draaide in zijn jongere jaren onder andere samen met Erik de Zwart, Tom Mulder en Ferry Maat. Hij heeft vele DJ-wedstrijden gewonnen en heeft ooit een aanbod om als VJ bij Musicbox in Engeland aan de slag te gaan afgewezen om bij zijn vader in diens bedrijf aan de slag te gaan. De muziek heeft hij gelukkig nooit losgelaten…Of het nu een select gezelschap is of een bomvolle discotheek; Robbie Kee weet als zanger en/of DJ de juiste sfeer te brengen onder uw publiek!