Zal “Somebody Real” de grote doorbraak gaan worden voor Eric State

Een remake van een track uit de 90’s waarin hij is opgegroeid heeft hij in een nieuw jasje gestoken, maar wel is de titel “Somebody Real” bewaard gebleven. De versie van “Somebody Real” is origineel van Bit Machine en Daisy Dee.

Is nu een catchy pop/dance track waarin die lekkere vibe van de 90s gecombineerd wordt met de sound van nu. Een nummer wat het dan ook echt goed kan doen bij de popzenders.

Ik heb nog wel wat meer ideeën op stapel liggen om te gaan maken, het idee voor “Somebody Real” heb ik in mijn late tienerjaren dan ook al bedacht, net als vele andere vergeten parels. Alleen, het afgelopen half jaar er pas écht serieus aan gewerkt en zo ging alles heel snel. Je vindt het nummer op Spotify en er is ook een videoclip op YouTube. Somebody Real groeit nog steeds op me, ik ben echt trots op hoe ‘ie geworden is, aldus Eric State.

Erik-Jan Hofste alias Eric State is fulltime dj, beginnend producer en creatieve director van zijn eigen nummers. Als 15 jarige jongen is hij bij toeval in het vak gerold. Toen hij op de Havo zat en medeorganisator was van het schoolfeest hoorde hij dat de dj van het schoolfeest ziek was, en het feest moest natuurlijk doorgaan dus heeft hij dat gedaan. Eerst vond hij het best wel eng, maar toen de waardering van de dansvloer kwam was verkocht en sindsdien verdiept in het DJ wereldje, hij heeft zich zelf alles aangeleerd, en in 19 jaar veel en vooral leuke vlieguren gemaakt. Vandaar dat er nu een professional staat met prachtige muziek en da is de kreet “Somebody Real” ook echt op zijn plaats, want echt is hij zeker