Volkszanger Maico op Kerstmiddag in Hengelo.

Volkszanger Maico (24) uit Enschede is een echte Sfeermaker en op dit moment een van de meest geboekte artiest op elk feest en gelegenheid!
Maico is ook regelmatig te horen met zijn eigen nummers op RadioNL en verschillende tv zenders.
Daarom heeft de organisatie van de kerstmiddag op dinsdag 24 december in het PECafé in Hengelo aan de oldenzaalsestraat 215, dit jaar gekozen om Maico in de line-up te boeken op deze mooie gezellige middag! een echte aanrader voor de Nederlandstalige liefhebbers de entree is geheel gratis! aanvang: 14:00 uur De eerste 40 personen krijgen een gratis flesje flügel!!! Ook zal er naast het live optreden van Maico de meeste bekende vette kerst tracks voorbij gaan komen! wat iedereen luidkeels mee kan zingen en swingen Kortom dit wil je niet missen lijkt ons…twijfel daarom niet en kom tijdens kerstmiddag naar het PECafé in Hengelo! wees er op tijd bij vol = vol check voor meer informatie: https://m.facebook.com/events/444657096212126