Tony van den Dungen en Simone Eversdijk verrassen met prachtig duet

Mickim Music presenteert de derde single van Tony van den Dungen zijn eerste album “Een nieuw begin” en wat voor één! Het duet met Simone Eversdijk “Dit is hoe ik jou zie”, een prachtige ballad, met veel gevoel gezongen en fenomenaal gespeeld.

Tijdens het werken aan het album van Tony, werd er een ding duidelijk: de stemmen van Tony en Simone leenden zich er voor om ook eens samen een track op te nemen. Per toeval kwamen ze bij “How you gonna see me now” van Alice Cooper terecht. De vraag die centraal staat in dat nummer, ”Hoe zie je me nu”, vroeg voor Tony en Simone om een gezongen antwoord. Een uitdaging was dan ook geboren.

De Nederlandse tekst werd geschreven door Simone en Tony samen en het arrangement erbij is gemaakt door Frans van Nispen. De live instrumenten maken het geheel af en stuwen samen met de vocalen het nummer naar grote hoogte.

Het publiek wat reeds kennis heeft gemaakt met de track, is laaiend enthousiast. “Kippenvel” is een zeer veel gehoorde reactie. De verwachting is dan ook dat dit enthousiasme overgenomen zal worden en goed ontvangen zal worden op de Nederlandse radio.

Het geheel wordt begeleidt door een prachtige clip, welke mede mogelijk is gemaakt door de magische bruidsmodezaak: “Koonings The Wedding Palace – grootste bruidsmodezaak ter wereld” en “De Basiliek” in Oudenbosch.