Studeo brengt verfrissende muziek

Toen Jeremy en Christine hun krachten bundelden , eind jaren 70 in de band Casablanca, hadden ze geen idee wat de toekomst zou gaan brengen. Christine zangeres met ervaring in meerder coverbands en Jeremy gitarist in Moby Dick, de band die regelmatig in het voorprogramma stond van legendarische bands als Little River Band en AC/DC.

Enige jaren speelden ze samen in deze band om toen het besluit te nemen om als duo samen verder te gaan, zowel privé als muzikaal. En nu ze een aantal jaren als duo werkzaam zijn mogen ze gerust zeggen dat hun muziek internationaal enorm gewaardeerd wordt. Ze hebben inmiddels meerdere single – EP’s en full albums uitgebracht met muziek dat verfrissend genoemd mag worden en waarop de stempel eeuwig houdbaar geplaatst mag en kan worden. Studeo zoals ze zich noemen brengt een geweldige mix van melodie en zang met een eerste klas productie. En misschien we de eerste keer dat u er kennis mee gaat maken maar zeker niet de laatste want “Read between the lines” van dit Australische duo is de eerste single die zeker naar meer smaakt. En we kunnen verklappen in het jaar 2020 zullen er meerdere single verschijnen.