Stax – All about sax

Stax is de artiesten naam van tenor saxofonist Hans Clevers uit Sittard. Begin zeventiger jaren raakte Hans in de ban van de saxofoon. Zijn muzikale roots lag niet in de jazz muziek maar in de rock en pop. Saxofonisten als Bobby Keys ( Rolling Stones ) en Clarence Clemmons (Bruce Springsteen ) deden hem besluiten om sax te gaan spelen.

Al snel bleek dat dit een goeie keuze was en met het complete sax oeuvre van beide heren saxofonisten in de vingers trok hij de weide muzikale wereld in. Door de ontelbaar vele optredens met eigen bands, coverbands top veertig bands; op jammsessies, house en dance feesten enzovoort / in binnen-en buitenland/ ontwikkelde Stax een eigen stijl en kenmerkend is zijn strakke saxofoon sound. solo album ” Sweet Pain” en t band album ”Staxicano” werd door zijn fans goed ontvangen Met ”All about sax” brengt Stax drie bekende sax knallers uit de pop en rock bij elkaar in 1 dansbare song.

https://www.youtube.com/watch?v=QXDqxNBlYs0