Samantha Pri-Ja komt met eerste eigen single!

Zoveel meegemaakt met personen die het niet goed met me voor hadden, maar dankzij twee fantastische ouders, een superlief broertje en velen die het wel goed met me voor hebben, dan nu toch eindelijk mijn eerste eigen single “Bedankt”.

Helemaal in de wolken is Samantha Pri-ja met het feit dat haar eerste eigen single “Bedankt” nu echt een feit is. Ze weet heel erg goed wat ze wil en heeft dan zelf ook haar ideeën aangedragen voor deze nieuwe single. Na een wat moeilijke start van haar muzikale carrière wil ze er nu echt voor gaan, maar zeker ook niet vergeten dat haar ouders achter haar zijn blijven staan en vooral in haar zijn blijven geloven. Dit probeert ze in dit nummer zeker mee te geven.

Ook Hérojo gelooft heilig in deze kleine zangeres en vond het dan ook een eer dat Samantha hun vroeg een nummer te schrijven voor haar. Na haar verhaal te hebben gehoord schreef songwriter Heidi Peters een nummer wat uiteindelijk Samantha helemaal op het lijf is geschreven en samen met clipmaker Robert Vegt heeft ze met deze nieuwe single haar verhaal zeer duidelijk gemaakt.

Iedereen is enthousiast en vinden het een onwijs leuk en vrolijk nummer, en wat ook vele harten zal raken!

De nog jonge Samantha Pri-Ja is geboren en getogen in Tilburg en komt dus met haar debuutsingle “Bedankt” maar 1 ding is zeker, wij gaan nog veel van haar horen, want een nieuwe ster is geboren, aldus haar management.