Ronn van Etten komt op veler verzoek met single “Het is allemaal voorbij”

Ronn van Etten (1955-Voorburg) zette zijn eerste stappen in de muziek op zijn 10e levensjaar en sindsdien zingt hij en speelt gitaar, toetsen, waar later bas en drums bij komen. Muziek was en is nog steeds zijn grootste -inmiddels fors uit de hand gelopen- hobby.

Hij speelde in pop-formaties, waaronder Balloon, Flirt, Prints. Zijn eerste Nederlandstalige CD album “Stil en Verwonderd” verscheen in 1995, geïnspireerd door het verwachten van-, de geboorte- en eerste levensjaren van zijn twee dochters. Daarna duurde het lang tot er nieuw eigen werk verscheen . In 2015, na enkele CD’s met covers, verschijnt zijn DVD “Getekend” met muziek-videoclips, geïnspireerd door tekeningen van Joyce Koomans. In hetzelfde jaar verschijnt zijn dubbel-cd, “All Sorts … One Guy” , met maar liefst 32 songs: pop, reggae, rock, blues en zelfs een klassieke compositie. In 2016 verschijnt “Shades of Blue’s”. Een album over “je blue voelen”, geïnspireerd door de blues, rock en allerlei actuele gebeurtenissen in de wereld. In 2017 een nieuw Nederlandstalig album met de titel “Een Leven Lang Liedjes”. Liedjes waarmee hij optreedt in kleine gelegenheden als singer-songwriter. Van deze CD gaat 25% van de verkoopprijs naar KIKA. En van dat succesvolle album verschijnt nu eindelijk op single en op veler verzoek “Het is allemaal voorbij” En maakt u zich geen zorgen voorbij is het zeker niet want Ronn heeft nog vele muzikale plannen voor ons in petto voor de komende jaren. Niet alleen in het Nederlands maar ook de Engelstalige want na het succes van de in 2018 verschenen album “Waves” verschijnt “61 – Etched in Memory” verschijnt eind 2019.
De albums zijn verkrijgbaar in bij de live optredens van Ronn ( en Ronn kun je tegenkomen solo duo en verscheidene formaties zoals Flirt, New Page en MiRoJo ) – de cd speciaalzaak – de download portals – te beluisteren via de streaming sites – de diverse (horeca) muzieksystemen en op je favoriete radiostation(s)