Ron van Hoof viert z’n 45-jarige artiestenjubileum groots met Belgisch orkest

Op zaterdag 9 november 2019 organiseert Ron van Hoof ter ere van z’n 45-jarige artiestenjubileum een live concert bij MFC de Biezen, Schoolstraat 42 in Putte (Noord Brabant). Het Belgische orkest ‘De Forever band’ zal hem begeleiden. Als gastartiesten zijn Willem Mulder en z’n zoon Wesley, oftewel Havenzangers 2.0 uitgenodigd om het publiek te vermaken.

Dit alles vindt plaats tussen 14.30 uur en 17.30 uur. De entree bedraagt € 10.00.

Op deze dag presenteert Ron ook z’n nieuwe album met 17 nummers. Het bevat eigen nummers als bestaande liedjes van o.a. Tom Jones, The Cats, Engelbert Humperdinck, CCR, Will Tura die allemaal in een verrassend nieuw jasje gestoken zijn gestoken door Laurens van Wessel. Daarnaast staat ook z’n splinternieuwe single ‘Ik denk dat ik je mis’ op het zilveren schijfje. Het nummer gaat over zijn vader die bijna 50 jaar geleden op 45-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een niervergiftiging. Tijdens het schrijven van de tekst keek hij naar een foto uit 1963 waarop te zien is dat hij als 5 jarig jongetje hand in hand met z’n vader door het dorp loopt. Die foto komt ook terug in de clip die opgenomen is door Karl Kaspers ( Kaska Producties).

Tijdens de avondeditie zullen 3 regionale DJ’s en coverband ‘General Electric’ acte de présence geven. Het wordt een avond met muziek uit de jaren 60-70-80-90 en 00. Ook zal Ron hier een optreden verzorgen. De aanvang is vanaf 20.30 uur en het einde staat gepland rond 01.30 uur.

Omdat Ron van mening is dat Kika fantastisch werk levert heeft hij met de eigenaresse van MFC de Biezen besloten om de opbrengsten van deze dag te doneren aan deze stichting. ‘Kanker is een verschrikkelijke ziekte. We moeten starten bij de basis. We kunnen niet hebben dat kinderen ook kanker krijgen. In het dagelijkse leven werk ik ook veel met de jeugd i.v.m. opleidingen en stageprojecten. Daarnaast ben ik ook opa van 5 kleinkinderen. De vader van de eigenaresse is zelf ook overleden aan kanker. Ze steunt ook goede doelen als de Stichting Alpe d’HuZes en de Roparun’.

Link naar Boekingen, linkjes & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ron-van-hoof/