Reina viert 40 jarig jubileum

Het ooit zo verlegen meisje wordt tegenwoordig de Diva van Friesland genoemd. Al 40 jaar staat ze op het podium. Na enige jaren in het Suzan Trio te hebben gezongen staat ze nu al weer jaren solo op het podium. En niet zonder succes want haar plakboel staat vol met herinneringen van eerder optredens en haar agenda vol met data voor de komende weken en maanden.

40 jaar Reina werd afgelopen zaterdag groots gevierd in De Schaaf te Leeuwarden in het bijzijn van vele collega artiesten en een zaal vol fans. Die fans waren getuige van de primeur van haar single. Al weken gonsde het in Leeuwarden van de geruchten met welke nummer Reina op de proppen zou gaan komen. Zou het na het succes van “Het Gevoel”( goed voor meer dan 30 weken in de playlijst van o.a. Radio NL) opnieuw een Nederlandstalig nummer worden of zal ze gehoor geven aan de roep en de wens van velen om ook eens een Engelstalig nummer op single uit te brengen. Het is een Engelstalig nummer van zo’n 40 jaar terug geworden die al jaren tot haar favorieten behoort. Massaal werd het nummer meegezongen afgelopen zaterdag en de verwachting is dat de komende maanden zowel nationale als zenders buiten de lands grens het nummer zullen gaan plaatsen op hun playlijst. “I see a boat on the river” is nu eindelijke ook in de Reina versie verkrijgbaar. De single is beschikbaar als cd – via de download – de streamingsites en natuurlijk kun je hem aanvragen als verzoekplaat bij je favoriete radiozender(s)