RAY LUBRECHT – ALS IK MAAR BIJ JOU BEN

Met al een kleine 90.000 streams op Spotify voor zijn afgelopen mei verschenen debuutsingle ‘Kan Jou Niet Vergeten’, is Ray Lubrecht helemaal happy. De zomersingle kreeg onlangs zelfs een plekje op de populaire verzamel-CD ‘Nazomeren Volume-2’ van zijn platenmaatschappij Nationale Artiesten Parade. Maar er is meer; zo werd Ray afgelopen september uitgeroepen tot “Vlaardinger van de Week” en debuteerde de keerper in het eerste elftal van Victoria’04. Met zijn looks, uitstraling en zijn prettig in het gehoor liggende basstem, heeft deze Zuid-Hollander binnen korte tijd al op menigeen indruk weten te maken.

“Zet de jeugdige zanger hiermee meteen al de toon voor een hele mooie muzikale carrière? Het zou zomaar kunnen”, zo klonk het na de release van zijn eerste eigen single. Hoog tijd natuurlijk om vervolg te gaan geven aan de zo positief ontvangen track. Gitaarwerk en drums zijn live ingespeeld op ‘Als Ik Maar Bij Jou’ ben dat wederom afkomstig is uit de studio van producent, zanger en componist Frank Verkooyen. Middels deze opgefriste cover bekend van Canyon uit 1983, laat Ray maar weer eens horen dat hij uit het goede vocale hout is gesneden en dus alles heeft om te gaan slagen als zanger. Hou ‘m dus in de gaten; Ray Lubrecht met ‘Als Ik Maar Bij Jou Ben’ dat vanaf a.s. woensdag 20 november verkrijgbaar is.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .