Poarfest 2020

JOA de complete line-up van Poarfest 2020, op 21-03-20, is bekend! Dit wordt me toch weer een dikke poarty Music Club Kampen

 

ARTIESTEN:
– Mooi Wark
– Beatcrooks
– Stef Ekkel
– Altijd Larstig & Rob Gasd’rop
– Otto Lagerfett
– Dick Fijn jr.
– Poar neem’n
– Johan Pluim
– Willem van Hooren
– Winnaar poarfest DJ contest

Gastheer – Wimsalabim

Poarfest 2019 was een geweldig succes. We zijn nog steeds aan het nagenieten. Samen met 1.350 vrienden en vriendinnen hebben we Music Club Kampen op z’n kop gezet.  Dit gaan ze overdoen, nog harder, nog gezelliger, nog gekker. Poarfest 2020 is een feit! Vanaf nu zijn de kaarten al beschikbaar voor Poarfest 2020. We hebben een beperkte ruimte bij Music Club Kampen dus wil je 100% garantie om 2020 mee te maken, weet je wat je te doen staat.

Bestel kaarten HIER