PETER BEENSE – NOOIT MEER JIJ

Volgend jaar is het alweer tien jaar geleden dat René Froger in Carré het album ’n Rondje Van Mij’ uitreikte aan Peter Beense. De oer-volkszanger vierde destijds zijn 25-jarig jubileum met een groots concert waarvan later de CD/DVD ‘Peter Beense Live in Carré’ verscheen.

Sindsdien bouwde de Amsterdammer verder aan zijn toch al mooie carrière waarin hij overal waar hij verschijnt de kroegen, feesttenten en pleinen op z’n kop weet te zetten. Af en toe is er ruimte voor de traan in het leven maar Peter staat toch vooral bekend om zijn feestrepertoire dat hem een aanzienlijk rij hits heeft opgeleverd.

Na ‘Voor Geen Goud’, ‘Nu Weet Ik Wat Liefde Is’, ‘Het Mooiste Deel Van Mij’, ‘Alles Draait Om Geld’, ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’ en zijn afgelopen juni in twee versies verschenen single ‘Laat Het Los’, is het nu tijd voor een indringende en meeslepende song. ‘Nooit Meer Jij’, geschreven door Hans Louws en geproduceerd door Frank Verkooyen is een echte krachtpatser met karakter! Klaar met haar kouwe kak, klaar met het onder de plak zitten, eindelijk verlost en vrij, kortom.. ‘Nooit Meer Jij’! Met deze indrukwekkende ijzersterke volks blues, uitgebracht via Nationale Artiesten Parade, laat Peter Beense maar weer eens horen dat hij al bijna 35 jaar zijn vak méér dan verstaat. Boekingen en management: Volendam Music BV.