Paul Sterkenburg gaat muzikale harten veroveren met “Waarom?”

Paul Sterkenburg, singer/songwriter uit Ede, weet met zijn stem en zijn gevoelige teksten iedereen in verroering te brengen! Paul Sterkenburg heeft het uiterlijk van een stoere, ruige kerel (al heeft hij zijn lange staart inmiddels afgeknipt), maar niets is minder waar. Onder dat ruige, getatoeƫerde schild schuilt namelijk een hart van goud.
Paul Sterkenburg werd geboren op 22 oktober 1966, in het Juliana ziekenhuis te Ede. Muziek stond al op zeer jonge leeftijd hoog in zijn vaandel. Zijn ouders, Wout & Ditje, hadden een orgel aangeschaft, waarop Paul Sterkenburg zich heerlijk uit kon leven. Deze uitlaatklep is later uitgegroeid tot het zelf componeren, teksten schrijven en zingen.
In het verleden stond Paul stevig in rotatie met hits als “Niemand zoals jij”- “Gouden draad” en “Desiree”
Op dit moment heeft Paul Sterkenburg succes met “Nederland is ziek” en aan zijn discografie kan hij een single bijschrijven want vandaag verschenen “Waarom?” een nummer waarmee hij vele muzikale harten zal gaan veroveren Paul Sterkenburg verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek. Deze single is van heden ook beschikbaar als download via de streaming sites te beluisteren in de horeca via de muzieksystemen en je kunt het nummer aanvragen bij je favoriete radiostation
Paul Sterkenburg is een echte doorzetter, ’n Nederpop Talent… ’n Talent die een vaste plaats in ons muziekwereldje verdient!!!