OH LIEVE SANTA is de NIEUWE SINGLE van JEFFREY COMPIER

De 38 jarige Jeffrey Compier is een geboren en getogen Amsterdammer. De afgelopen jaren werkte Jeffrey met verschillende producers samen. Onder leiding van Frank Zonjee nam hij in 2009 zijn eerste Nederlandstalige single op Dansen in de Zomer.

Deze single is destijds goed opgepakt door de radio en TV stations.
Inmiddels heeft Jeffrey al veel ervaring opgedaan in het Nederlandse medialandschap. In 2008 was hij te gast in het real life TV programma De Gouden Kooi. In diezelfde tijd verzorgde Jeffrey ook de optredens in het restaurant van Imca Marina tijdens de kerstperiode.
Een aantal jaren later in 2014 deed Jeffrey mee aan het programma The Winner Takes It All als Michael Bublé.
Eind 2018 brengt Jeffrey de single Nee Het Komt Niet Meer Goed uit. Het nummer is oorspronkelijk van de uit Cuba afkomstige componist Jorge Luis Piloto. De Nederlandse tekst is geschreven door Mario Kragten en opgenomen in de studio van Hans Aalbers Recordings. Dit liedje wordt tot op de dag van vandaag nog regelmatig gedraaid op diverse radiostations.
Zo’n kleine 2 maanden geleden werd de nieuwe single Zij Is Mooi gelanceerd. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Martijn Sietsema en Rick Moor. Afgelopen zomer kwam Jeffrey dankzij George Thé in contact met deze heren. De klik was er meteen en ze hebben met veel enthousiasme aan dit nummer gewerkt.

Na de onlangs verschenen single Zij is mooi is het nu de beurt aan een uiterst sfeervol kerstnummer. Het nummer is geschreven door Mario Kragten, het arrangement is gemaakt door Jan Peter Sträter en de productie was in handen van Patrick Mühren in Studio Arnold Mühren te Volendam.

Naast de Nederlandstalige versie is er ook een Engelstalige versie Wonderful Christmas uitgekomen.