Nieuwe single Guus Meeuwis samen met Sunnery James & Ryan Marciano

Guus Meeuwis is voor zijn nieuwe single een bijzondere samenwerking aangegaan. Samen met Nederlands meest energieke DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano maakte hij het liedje ‘Nooit Niet Verliefd’.

Gisterochtend was deze al te horen in de ochtendshow van Q-Music, maar vanaf vandaag is de single van Guus Meeuwis, Sunnery James & Ryan Marciano overal te beluisteren. Ook vanmorgen ging de wekker weer vroeg voor de heren, ze bezochten meerdere radiostations om te praten over hoe hun nieuwe single ‘Nooit Niet Verliefd’ tot stand gekomen is. In januari traden de artiesten voor het eerst samen op tijdens Vrienden van Amstel Live en dat klikte zo goed dat ze direct besloten om samen een nummer te schrijven en op te nemen.

Guus: “Ik vond de jongens altijd al een sympathiek duo. We hebben elkaar beter leren kennen bij Vrienden van Amstel Live en zijn daar samen de studio in gedoken. Tijdens Groots met een zachte G hebben we de nieuwe track samen al ruimschoots gevierd.”

Sunnery & Ryan: “Vorig jaar kregen wij de eer om in de show met Guus samen te werken. Wij hebben toen ‘Je Moet het Voelen’ geremixt en deze samen met Guus in Ahoy gespeeld. Dit beviel ons zo goed, dat we zelfs besloten een nummer samen te maken. Wij hebben grote bewondering voor het werk van Guus en zijn altijd op zoek om te blijven verrassen en vernieuwen in alles wat we doen. We zijn erg blij met het eindresultaat en zijn blij dat we het nu aan de rest van Nederland kunnen laten horen.”

Guus maakte het nummer af met Jan-Willem Rozenboom en Leo Alkemade. Sunnery & Ryan schoven producer Jazz von D naar voren om hun herkenbare sound toe te voegen.

“Toen ik een serie aan het kijken was, kwam de zin ‘I was never not in love with her’ voorbij. Die zin ‘nooit niet verliefd op jou’ en het gegeven dat je iemand heel lang kent, dat het niet altijd vanzelf gaat, maar dat je altijd verliefd bent, dat is zó mooi!”, aldus Guus Meeuwis.