Nieuwe single Déon Leon bevat virus

De nieuwe single van Déon Leon is een Latin-Pop single waar je volgens de zanger niet bij stil kan blijven staan. “En dat is ook precies de bedoeling want als je besmet raakt met dit virus, kan je niet anders als ‘Dansen’”, vertelt Déon.

Door het nieuwe nummer ‘Dansen’ zou je besmet worden met het dans-virus. “Deze ‘heerlijke ziekte’ wordt langzaam door het hele land verspreid… en er is geen medicijn. “, aldus Déon Leon. Deze tekst komt terug in de single ‘Dansen’ waarvan hij de tekst zelf heeft geschreven. Déon: “Latin-Pop ‘All over the place’, en met een zelfgeschreven tekst en een heerlijke uptempo beat een heerlijk feestnummer.”
De liedjes van de zanger zijn vrijwel allemaal Latin-pop. Volgens hem is Latin inmiddels een sound geworden waar je het hele jaar door van moet kunnen genieten. Dat is, naast dansen, dan ook het doel van Déon Leon. “Ook laat ik in dit nummer weer een nieuwe kant van mezelf zien.. namelijk een klein stukje R&B en Rap.. In veel Covers die ik in het land zing zitten ook veel Raps.. dus vond ik het leuk ok dit ook toe te voegen aan mijn eigen liedjes..”. Kortom: een typisch Déon Leon Latin-pop nummer is ‘Dansen’ geworden met allemaal leuke details en een eigen tekst