Mike laat je kennismaken met Ruimtewezen

Mike Claeys is al een hele tijd bezig als beatmaker/mc, maar Ruimtewezen is de eerste single van deze Vlaming.

 

Naar eigen zeggen is Ruimtewezen meteen ook de meest persoonlijke song die Claeys tot nu toe schreef, en het moet gezegd: dat resulteert in een authentieke, aanstekelijke track met een heerlijk, hemels refreintje en een vibe die wij vooral als “zeer plezierig” willen omschrijven.
Op Ruimtewezen heeft Mike Claeys het ongegeneerd over zijn worstelingen met stemmingsschommelingen en depressie en de daarbij horende hulpverlening. Hij moedigt de luisteraar aan om deze problematiek niet uit de weg te gaan. Ruimtewezen is origineel en verfrissend en kent ook de medewerking van Nathalie Herwegh ( bekend van de Belgische Popgroep Eden). Ruimtewezen een product van de muzikale bank van Mike Claeys en wat ons betreft mag hij vaker op de bank gaan liggen.