Met zijn laatste single “Lisa” steelt Tom Haver de harten van Amsterdam tot Rotterdam

Wanneer je hart gebroken wordt, ga je op zoek naar die plek waar je je echt thuis voelt! Met zijn nieuwste song en clip neemt Tom Haver je mee naar hartje Amsterdam en Rotterdam.

Het nummer “Lisa”, geschreven en geproduceerd door Billy Dans, is opgebouwd uit volkse invloeden en een mix van pop. Een heerlijk stuk muziek die de juiste sfeer oproept. ‘Lisa’ is gebaseerd op een plotselinge verliefdheid, waarmee iedereen zich kan vereenzelvigen.

Van Jordaan naar het Stadhuisplein

Wanneer je verliefd bent, of je geliefde verliest, ga je op zoek naar een plek waar je je geborgen voelt. Tom Haver: “Als ik in de Jordaan loop, dan ervaar ik de unieke en fijne sfeer die dit deel van Amsterdam te bieden heeft, als een gevoel van thuiskomen. Datzelfde gevoel ervaar ik ook, als ik het Stadhuisplein in Rotterdam op loop.” Om het nummer “Lisa” nog meer tot uiting te brengen, ontstond het idee om de clip in beide steden op te nemen.

Lisa

Lisa is de ‘verbeeltenis’ van een persoon, waar je zomaar verliefd op kan worden. Iedereen kan zich hiermee identificeren. Dat ene, onverwachte moment. Ook de clip is voorzien van een verrassend moment, met een kleine knipoog naar zijn eigen ‘Lisa’. De moeite waard om ook de clip te bekijken.

Winter(s)top

In de winter is Tom Haver te zien op Nederlandse en Oostenrijkse podia. Vanaf 7 december begint het wintersportseizoen en is Tom te vinden in de meest gewilde skigebieden van Oostenrijk. Naast optredens, zal hij zijn ski-skills ook delen als skileraar.

Wie benieuwd is naar “Lisa” kan het nummer vanaf vandaag downloaden of beluisteren via Spotify, Apple Music en diverse andere digitale streaming kanalen. De clip is te zien op YouTube.