Lesley Rosbach hoopt met ‘Vier elke dag’ een breed publiek te bereiken!

Afgelopen zondag vond de releaseparty plaats van de splinternieuwe single ‘Vier elke dag’ van Lesley Rosbach. Het publiek was in ieder geval heel erg positief over de opvallende single die Lesley weer uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw.

Voor Lesley breekt een drukke tijd aan met het bezoeken van Radiostations, het promoten van zijn single, en het geven van optredens.
‘Vaak gaan de liedjes over de liefde en vrouwen. Allemaal hartstikke leuk, maar ik wilde een keer een nummer over het leven. Normaal
gesproken schijf ik zelf m’n teksten, maar toevallig kreeg ik een tekst aangeboden uit de pen van Linda Baarbe. Die was gelijk goed. In de studio van Sonic is de productie naar volle tevredenheid uitgewerkt. Ondanks dat Lesley nog maar 1.5 jaar professioneel bezig is met z’n muzikale carrière, is dit toch al z’n vierde single, waarvan drie op het Rood-Hit-Blauw label.
Lesley:
Ik kan niet anders zeggen dat ik qua sound en samenwerking heel erg tevreden ben’, vertelt de 22 jarige zanger uit Haarlem. Leuk om te vermelden is dat Ronald (RHB) me onlangs belde en dat ik as zaterdag (Zaterdag 23 November 2019) uitgenodigd ben om op te treden op de Hollandse avond in Utopia. Een echt TV-Optreden, dit zal me helpen om weer een stapje hoger op de muzikale ladder te komen. Ondertussen zie ik m’n optredens groeien in heel Nederland.
Ik wil ook mn sponsors bedanken die deze single mede mogelijk hebben gemaakt: Yellow Metals Lucien van Koper/ Schildersbedrijf Marco Hart / Dakdekkers bedrijf M. Rokx / Fam J.Pols – Marjolein, Michael, Priscilla, Sheila / Ingrid Rosbach / Gerard van Haperen / Rinus Valkenburg / Dennis Mohringer De CD single “Vier elke dag’ is vanaf ’20 november’ 2019 verkrijgbaar op de bekende
platforms. De clip is opgenomen door Kaska Produkties.