Leon Basley brengt levenslied met een pakkende tekst!

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties kondigde twee weken geleden aan dat na een radiostilte én elkaar enigszins uit het oog verloren te zijn geraakt een vernieuwde samenwerking is aangaan met Leon Basley. De bedoeling is om de komende jaren meerdere singles en wellicht een album uit te brengen.

Daarnaast wordt er hard gewerkt om zijn muzikale carrière een verfrissende boost te geven. Als eerste is het levenslied ‘Het is beter zo’ landelijk gereleased. De droevige tekst is geschreven door Alie Bakker. ‘Ik wilde een levenslied met een pakkende tekst. Die opdracht heeft Alie voortreffelijk uitgewerkt. Het draait om een gezin dat uit elkaar gaat en het beste voor heeft met de kinderen. Ze heeft het perfect verwoord. Wat dat aangaat is zij toch één van de beste tekstschrijvers in het Nederlandstalige circuit’, meent Leon.
De 43 jarige zanger uit Bergen op Zoom is naast zanger 2 dagen per week werkzaam in de zorg. De rest van z’n tijd besteedt hij aan z’n andere passies; muziek maken en het publiek vermaken. Dat gaat hem goed af. Dat bleek ook wel tijdens de releaseparty die afgelopen zondag plaatsvond bij De Kwast in zijn geboorteplaats St. Willebrord. Van heinde en ver kwamen zijn fans af op dit geslaagde evenement. Een mooie bijpassende clip is gemaakt door Robert RTV Media.