Joey Hartkamp – Wat overblijft zijn tranen

De Release Party moest nog plaatsvinden en Joey was met zijn vader en Norus Padidar al de studio in geweest voor zijn nieuwe single, maar stiekem werd er in de nachtelijke uren een totaal ander liedje opgenomen als soort cadeautje en eerbetoon aan zijn vader.

Ooit was deze single de mooiste en succesvolste single van de toen nog zanger Emile (1991) en behoort tot op de dag van vandaag, met name in het Noorden en Oosten van ons land tot een ware Nederlandstalige Evergreen. Jarenlang stond dit liedje op het persoonlijke muzikale verlanglijstje van Joey, maar wachtte uit respect op het juiste en unieke moment…. en dat moment bood zich nu aan. Op het onlangs 60 jarig verjaardag en 30 jarig producer jubileum feest van zijn vader, verraste hij vanuit het niets hem en de vele genodigden met deze nieuwe single.